12-річний син Тіни Кароль отримав нагороду за навчання у Великобританії: “Гроші роблять досягнення”

Відома українська співачка Тіна Кароль може пишатися своїм єдиним сином Веніаміном, який живе та вчиться у Великобританії.

Веніамін народився у шлюбі Тіни Кароль з продюсером Євгеном Огіром. Хлопчику зараз 12, а з 8 років він більшу частину життя проводить в Англії. Зірка віддала дитину на навчання у “Repton Preparatory School” – це одна з найпрестижніших шкіл Лондона. Це недешеве задоволення, яке коштує виконавиці близько мільйона гривень на рік.

Цікаво, що Веня живе не в гуртожитку навчального закладу. Справа в тому, що Тіна хотіла, аби дитина все ж таки знаходилася в українському оточенні, тому поселила його в родині з України. Це йде хлопцю на користь – нещодавно він разом з іншими дітьми прогулявся по британських вулицях у традиційних козацьких костюмах. Та це не єдиний привід для поп-діви пишатися спадкоємцем.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль з сином Веніаміном

Тільки-но розпочався новий навчальний рік, як Веніамін вже показує високі успіхи у навчанні. У себе в Інстаграмі Тіна Кароль вже встигла похвалитися досягненнями сина. Вона опублікувала фото, на якому Веня позує на фоні школи в ошатному костюмі з галстуком та емблемою, а перед ним красується великий срібний кубок:

“My all [Моє все]. За досягнення у школі”, – написала співачка.

Тіна Кароль похвалилася досягненнями сина Веніаміна
Тіна Кароль похвалилася досягненнями сина Веніаміна

Цей кадр одразу ж розійшовся по фан-сторінках знаменитості. Більшість коментаторів висловили захоплення здібностями 12-річної дитини, однак деякі відреагували на це доволі скептично:

  • “Венюша! Бажаю тобі завзяття та наполегливості в отриманні знань. І нехай твоє прізвище буде викарбувано на кубку 8 класу”;
  • “Найкращий!”;
  • “Молодець”;
  • “Гроші роблять всі досягнення і так далі”.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Також пропонуємо подивитися наступне відео – де навчаються діти інших відомих зірок шоу-бізнесу:

Схожі статті