Настя Каменських влаштувала вагітні танці, поки живіт ще дозволяє: бере приклад з Осадчої (Відео)

Відома українська співачка Настя Каменських, здається, ніколи не втрачає свого запалу, не дивлячись на завантажений гастрольний графік.

Настя Каменських є однією з найбільш обговорюваних персон вітчизняного шоу-бізнесу. Цьому є декілька причин. По-перше, зірка дуже популярна ще з часів дуету Потап і Настя. По-друге, їхні з Потапенко робочі стосунки перейшли на інший рівень – зараз вони одружені. По-третє, в останній час Каменських підозрюють у вагітності.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Так, на цей раз артистка вирішила влаштувати запальні танці, якими вона поділилася в соцмережах, однак реакція прихильників виявилася доволі неоднозначною. У кадрі знаменитість з’явилася з високою гулькою, білих шортах та вільній сорочці чоловічого крою з незвичайними отворами в рукавах. Доповненням образу стали широкі сонячні окуляри та браслети.

Своїм танцем дружина Потапа завершила перший день осені, поки чоловік був зайнятий сином від минулого шлюбу з продюсеркою Іриною Горовою. Як люблячий батько репер проводив дитину на першовересневу лінійку.

Публікація з міні-виступом Насті Каменських в Інстаграмі зібрала десятки тисяч відміток “Подобається” та безліч коментарів – найрізноманітніших:

  • “Неймовірна краса! Як вам пасує такий макіяж”;
  • “Скільки можна крутити дуп*ю? Бери приклад з Осадчої – народжуй дітей!”;
  • “Настя, ти еталон жіночої краси, але менше зациклюйся на публічності, хоча і це частина вашої професії. Та краще народіть дитину – це найкраще, що є у цьому житті”;
  • “Ні дітей, ні проблем. Усі фінанси на зовнішність пускає”;
  • “Танок називається – свиснула в Потапа рубаху, поки той не бачить”;
  • “Якісь вагітні танці”;
  • “Так і є”, – відповідь на минулий коментар.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Схожі статті