|
02.09.2021 10:29

Маша Єфросиніна віддала сина у школу, де навчаються діти президента: недешеве задоволення

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна 1 вересня цього року віддала свого сина у 1 клас. Хлопчик навчатиметься у школі разом з дітьми президента.

Один з найхвилюючих моментів у житті кожних батьків – похід дітей перший раз у перший клас. Для Маші Єфросиніної та її чоловіка Тимура Хромаєва це було саме так – їхній син Олександр став учнем. Коли телеведуча дивилася на святкову лінійку, вона навіть не змогла стримати сліз, про що написала у соцмережах:

“Наш з Тимуром другий перший клас! Почуття більш гострі та усвідомлені! Сльози переходять в істеричний спіх і назад! Нерви на межі!”.

Стресу додало ще й те, що хлопець не вліз в жодну з трьох пар нових туфель до школи – ще ні разу не взув, а вже маленькі.

Навчатиметься Олександр в елітній Новопечерській школі, яке знаходиться на території жилого комплексу “Новопечерські липки” у Києві. На сайті навчального закладу вказана вартість навчання на 2021-2022 навчальний рік – 13750 доларів (370 тис. грн) для учнів з 1 по 7 класи, 11600 доларів (близько 313 тис. грн) з 8 по 11 класи. За бажанням батьки також можуть замовити для дитини додаткове харчування – сніданок 1900 гривень та підвечірок 1700 гривень на місяць.

Вартість навчання у Новопечерській школі

Там же вчаться діти нинішнього президента і першої леді України Володимира та Олени Зеленських, відомого боксера Олександра Усика.

З особливостей Новопечерської школи варто зазначити проєктну роботу в командах, творчі індивідуальні завдання, публічні виступи, консультації психолога, викладання іноземних мов (англійської, німецької, іспанської, китайської і французської) носіями, а загальнодержавна програма освіти удосконалена ефективними канадськими методиками.

Старша дочка Єфросиніної Нана наразі навчається у коледжі в Канаді. Саме там вона закінчить 11 та 12 класи, щоб визначитися, ким саме хоче бути. За словами Маші, дитина цікавиться маркетингом, комунікаціями, економікою та соціальною сферою.

Родина Маші Єфросиніної