(Відео) Алла Пугачова багровіє від сорому: Максим Галкін непробачно осоромився на лінійці Гаррі та Лізи

Максим Галкін проводжав дітей до школи вчора та забув одну дуже важливу деталь. Дізнайтеся, за що стало соромно Пугачовій.

Цього року для Алли Пугачової та Максима Галкіна 1 вересня стало знову святом. Артисти вже другий рік поспіль ідуть на перший дзвоник разом зі своїми малюками Лізою та Гаррі. Для дітей відкривається справжній новий світ знайомств та знань, а їх батьки отримують безцінний досвід.

Максим Галкін та Алла Пугачова
Максим Галкін та Алла Пугачова

Артисти не могли цього дня пропустити урочисту лінійку. Обидві зірки пішли проводжати дітей до школи. Тут і проколовся Максим Галкін. У сторіз, які записував пародист для свого інстаграму, дорогою до навчального закладу, він помилився у роках навчання двійнят.

“Ось вже якісь журналісти тут чекають, спокійно у перший клас неможна піти”, – розповідає Максим Галкін на відео.

Гаррі не забарився та з образою у голосі поправив тата. Цього року діти Алли Борисівни вже дорослі та йдуть у другий клас. Та знаменитий батько не засмутився через свою помилку. Він навіть опублікував провальне відео у себе на сторінці. Обмовився, звісно, але ж це ніяк не могло зіпсувати всього свята, тим паче, коли діти на нього прийшли такі нарядні.

Родина Максима Галкіна

У публікації знаменитість поправив себе та написав:

“День знань. З 1 вересня вас, дорогі друзі! Гарік з Лізою пішли у 2-ий клас”

Не менш нарядною за своїх малюків була і сама Примадонна. Алла Борисівна для урочистого ранку обрала білий дощовик та чорний капелюх. Довершила співачка свій образ масивною прикрасою. Двійнята ж були у фірмових формах від своєї школи.

Цікавитеся життям Алли та Максима? Тоді це відео – для вас:

 

Схожі статті