Марічка Падалко ошелешила фанатів новим фото: довге кучеряве волосся, рожева сукня – а тільки тиждень в США

Марічка Падалко незмінно з'являється у кадрі зі стильною короткою зачіскою вже майже 20 років. Невже зірка зрадила своїй стрижці?

Чорне акуратне каре, стриманий макіяж та бездоганна дикторська майстерність – Марічка Падалко неперевершена у кадрі. Ще з молодих років артистка обрала для себе такий образ і полюбилася у ньому всім своїм фанатам. Її навіть наслідують прихильниці.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Зараз зірка у Штатах і вже звідки вона похизувалася новою рожевою сукнею, яку засвітила прямо поруч з Капітолієм. Колір підкреслює витончені риси ведучої, а довга спідниця візуально робить артисту тендітнішою.

Марічка Падалко

Під цей наряд ведуча несподівано підібрала спортивне біле взуття.

Маленькою копією відомої мами зростає її донечка, яка вчора відсвяткувала День народження. Дівчинці вже виповнилося 11 років, а Марічка сумує, що це свято не може справити разом з родиною через відрядження. Втім, іменинниця все розуміє і радує маму новою зачіскою та власно приготовленим тортом.

Падалко-молодша показала, як пасує їй довге волосся та кучері:

“…моя дівчинка із пупсика, якого ми в родині називали «бонусом», перетворилася на самостійну людину, яка сама собі на день народження пече торт, поки немає мами. Каті вже 11!”, – з радістю пише зірка “плюсів”.

У коментарях відчайдушну матусю підтримала і колега Неля Шовкопляс, і просто прихильники. Артистці нагадали, якої всі гарної думки про її Катрусю та висловили багато теплих побажань до Дня народження дівчинки. Марічка своєю чергою онлайн проводила час з рідними, коли ті задували свічки на святковому торті.

 

 

Схожі статті