“Слава Богу, що мене не вибрали”: Юля Зайка чесно розповіла, як ставиться до Холостяка Заливако сьогодні

Фіналістка романтичного реаліті-шоу "Холостяк-11" Юля Зайка Бельченко поділилася своєю відвертою думкою про головного героя Михайла Заливако.

Юлія Бельченко пішла на проєкт, аби знайти своє кохання. На відміну від усіх інших учасниць, вона з’явилася на першій вечірці у костюмі зайця, а не у гарній сукні. Саме тому дівчину називають Зайкою.

Більшість глядачів були впевнені, що фінальний вибір Холостяк зробить на користь Юлі, однак він обрав іншу фіналістку – Анну Богдан, з якою досі продовжує будувати стосунки. Пара живе разом вже кілька місяців.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

Після закінчення реаліті Бельченко зізналася, що їй було важко переживати поразку, адже Заливако двічі розбив її серце. Тим не менше, вона стала сильнішою завдяки шоу, пройшовши через біль, розчарування, приниження, зраду, самотність, страх і порожнечу. Тепер Зайка впевнена, що її неможливо зламати.

Дівчина дала інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому розповіла про своє нинішнє ставлення до програшу:

“Іноді я плачу, але я плачу не тому, що мене не вибрали. Через деякий час я розумію – слава Богу, що мене не вибрали тоді, тому що я не впевнена, що ми були б щасливі у цих відносинах удвох. Недостатньо трьох місяців на реаліті, щоб пізнати людину повністю. Все одно є якийсь образ, трохи більш ідеалізований чоловік, ніж у житті. Мене б більше засмутило, якби у реальному житті ми почали жити разом, а виявилося, що людина не така, яка була на проєкті”.

Юля Зайка
Юля Зайка

Як каже Юля, загалом вона заслива, за виключенням однієї деталі:

“Єдине, чого мені не вистачає в моєму колі гармонії – це коханої людини. Це одна зі складових щасливого життя. Чоловік – не центр мого світу. Так, я хочу кохати та бути коханою, я хочу стосунків, мені не вистачає цього. Тобто в мене заповнене все життя, все класно, та не вистачає цього шматка, але це не робить мене якоюсь супер нещасною. Колись я зустріну цю людину і цей трикутничок заповниться”.

Юля Зайка Бельченко
Юля Зайка Бельченко

Саме тому Зайка не любить отримувати повідомлення, у яких її жаліють:

“Мені не подобається, коли мені пишуть: “А ти Мішу забула?”, “Ой, так шкода, що він тебе не вибрав”. Ну навіщо? Вже пройшло півроку з тих пір”.

Схожі статті