Джамала порвала стосунки з чоловіком, з яким провела щасливих 11 років: “Про розрив повідомила особисто”

Джамала більше не співпрацює зі своїм продюсером.

31 серпня предстаники ЗМІ помітили, що з каналу виконавиці пропали всі її музичні відеоролики, опубліковані протягом останніх трьох років. Останній доступний відеоролик був опублікований ще три роки тому – це кліп на пісню “1944”, а також відео з концерту в Палаці Спорту. Офіційні відео за останні три роки недоступні для перегляду вже більше тижня.

Розрив з Тернопольським

Українська співачка Джамала прокоментувала зникнення своїх кліпів з Youtube-каналу. Переможниця “Євробачення” уточнила, що у неї немає доступу до її каналу, і побічно підтвердила версію, що кліпи виконавиці були нібито приховані або видалені колишнім продюсером артистки, з яким вона повністю порвала, Ігорем Тарнопольським.

Публічно ні Джамала, ні Тарнопольський не повідомляли про припинення співпраці, а представники артистки відмовлялися коментувати ситуацію. Пізніше з’ясувалося, що Джамала і Ігор, які працювали разом 11 років, не співпрацюють уже протягом трьох місяців.

Джамала зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром
Джамала зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром

“Ми дійсно більше не співпрацюємо. Про розрив вона повідомила мені особисто, у присутності чоловіка, не пояснивши причин. Через деякий час мої контакти були замінені на офіційних ресурсах співачки. Зараз новий менеджмент, я так розумію, намагається розібратися в тому, як працює музична індустрія”, – підкреслив, у свою чергу, Тарнопольський.

Джамала
Джамала

За словами продюсера, він 11 років присвятив роботі з Джамалою і “ніколи не заподіє шкоди проекту”.

Однак, висновки робити поки що рано, адже шоу-бізнес доволі жорсткий та обманний.

Схожі статті