Оля Полякова зізналася, як підкорила чоловіка Вадима і вийшла за нього заміж: “Познайомилися, і я залетіла”

Оля Полякова завжди інтригувала своїм вдалим заміжжям. Тепер вона пролила світло на особисте життя.

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна і популярна співачка Оля Полякова підготували для своїх шанувальників несподіваний сюрприз. Зірки створили новий проект, який виходитиме на youtube-каналі Маші Єфросиніної.

Новий проект буде називатися “Дорослі дівчатка”, ймовірно це посилання до назви нової пісні Олі Полякової “Доросла дівчинка”. Як стало відомо з анонсу програми, ініціатором створення проекту стала саме Оля Полякова.

Оля Полякова розповіла про “заліт”

Під час анонсу Суперблондинка заінтригувала глядачів розповіддю про те, що вона “залетіла”. Мовляв, тільки-но зустрілися, і вона одразу ж завагітніла.

Однак, існує імовірність, що розмова була змонтована таким чином, щоб заплутати глядача та змусити його повірити у те, що Полякова розплвідає про себе.

Про знайомство співачки та її чоловіка Вадима Полякова відомо не так багато. Коли бізнесмен вперше побачив артистку, вона виступала для нього на його дні народженні, а потім приєдналася до святкового столу. Бурхливий роман швидко переріс у шлюб. Оля Полякова неодноразово зізнавалася, що перебувала у статусі коханки, але швидко змусила обранця покинути родину заради неї. Згодом у пари народилася донька Маша, а потім і Аліса.

Ірина Ковальська розповіла про становлення кар’єри Полякової

Колишня продюсерка Суперблондинки Ірина Ковальська зазначила, що її колишня підопічна знала, що робила, коли фліртувала з майбутнім чоловіком. І ставши його дружиною, одразу ж почала будувати творчу кар’єру.

Знаючи щирість Олі Полякової, ніхто не здивується, якщо вона дійсно розповість хвилюючу правду про її заміжжя.

Схожі статті