Славія, Катерина Осадча, Наталія Мосейчук та інші зірки, які після розлучення дали своїй вроді розквітнути

Зірки, як і звичайні люди помиляються у кохання та розбігаються зі своїми половинками. Та часто розлучення означає прихід чогось нового у життя.

Для когось розрив стосунків здається неможливим, а хтось навпаки вважає, що самому легше добиватися висот. Редакція “Сенсація” зробила підбірку знаменитих жінок, які після того, як зняли обручку з правої руки, стали в десятки разів успішнішими та щасливішими.

Катя Осадча

Зараз на фоні її кохання з Юрієм Горбуновим, плодом якого стала третя дитина у подружжя, мало хто згадує, як теледіва була у шлюбі з бізнесменом Олегом Поліщуком. Стосунки не були довгими, але після розлучення кар’єра Каті стрімко пішла угору і жінка стала ведучою “Світського життя”.

Катя Осадча до та після розлучення

Ані Лорак

Артистка вийшла заміж у 2009 році. У шлюбі вона пережила зраду, публічно з’ясовувала стосунки з Муратом, але розлучившись стала невпинно працювати над собою та почала цікавити видних представників шоу-бізнесу.

Ані Лорак до та після розлучення

Світлана Лобода

Вже мало хто пам’ятає, але знаменитість жила у цивільному шлюбі з хореографом Андрієм Царем. Йому співачка подарувала дитину – доньку Єву. У 2014 році пара розійшлася, а артистка активно почала своє становлення, як поп-діва.

Світлана Лобода до та після розлучення

Наталія Мосейчук

Особу першого обранця Наталка так і не розкрила прихильникам. Втім відомо, що її щасливою зробив другий шлюб. Своєму обранцю Іллі зірка народила дитину, а на всіх світлинах виглядає такою замилованою.

Наталія Мосейчук з чоловіком та молодшим сином
Наталія Мосейчук з чоловіком та молодшим сином

Славія

Екс-дружина Дзідзьо сама не раз наголошувала в інтерв’ю про те, що відсутність обручки зробила її вільною. Артистка тепер хоче показати своє творче “я” та максимально розкрити музичні здібності.

Славія до та після розлучення

Наталія Могилевська

Співачка була двічі заміжньою. З останнім чоловіком, бізнесменом Єгором Долініним вона розбіглася у 2011 році та всі сили поклала на кар’єрні звершення.

Наталія Могилевська до та після розлучення

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.