Володимир Остапчук розкрив розмір штрафу, який доведеться заплатити учасникам “Маски” за розкриття переможця

Володимир Остапчук вперше назвав розмір штрафу, який доведеться заплатити зірковим порушникам правил.

Скоро на телеканалі “Україна” стартує новий сезон шоу “Маска”. Глядачі з нетерпінням чекають побачити не тільки нових героїв, а й своїх улюбленців – суперзірок-детективів. Сьогодні стало відомо, що в другому сезоні гіпершоу відгадувати зірок, які сховалися в дивовижних масках, будуть Настя Каменських, Олег Винник, Оля Полякова та DZIDZIO.

Олег Винник бере участь в іншому шоу – “Маска”

Разом з ними мільйони шанувальників першого сезону грандіозного шоу намагалися розсекретити особистості знаменитостей, які майстерно замаскувалися під вражаючих костюмах. Телеведучий також залишився незмінним: ним буде Володимир Остапчук.

Штраф за балакучість

Глядачі проєкту неодноразово цікавились, чим загрожує балакучість учасників шоу, і що чекає на тих, хто відкриє ім’я переможця. Володимир Остапчук люб’язно відкрив завісу і пояснив ситуацію.

Скріншот сторінки Володимира Остапчука

Телеведучий розповів, що подібне задоволення коштуватиме п’ятдесят тисяч євро.

До речі, зіркові детективи вже діляться яскравими образами та нарядами. Не дивно, адже це найкращий спосіб привернути увагу фанатів кожного з артистів і помножити аудиторію.

Неймовірний образ Олі Полякової на шоу Маска
Неймовірний образ Олі Полякової на шоу Маска

Поки що в історії телепроєкту не було ситуації, у яких знаменитості могли б собі дозволити розкрити особистість переможця. Однак, зважаючи на те, що ми побачили лише один єдиний сезон, такий хід подій цілком імовірний у майбутньому. Варто відмітити, що п’ятдесят тисяч євро — це сума, яку середньостатистичний український артист має заробляти близько 3-4 місяців, а то й більше.

Схожі статті