Арсен Мірзоян перестав чути: що сталося з зіркою, чи буде співати та як відреагувала Тоня Матвієнко

Арсен Мірзоян вперше розповів про те, як пережив втрату найдорожчого для музиканта - здатності чути.

Пісні Арсена Мірзояна вподобала вся країна: яскраві, щирі, душевні. Квитки на його концерт розкупаються у лічені дні, а продюсери із задоволенням  запрошують на свої телепроєкти. Неможливо й уявити, що своєю музикою ділиться артист, який втратив слух.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня ММатвієнко

Це сталося на початку 2000-х. Тоді Мірзоян навіть не був знайомий з Тонею та жив у рідному Запоріжжі. Готувався до батьківства. У той час Арсен захоплювався музикою та пробував себе у місцевих рок-групах.

Арсен не приховує, що спершу почав гірше чути лише на одне вухо, згодом відмовляти почало й інше.

Історія далася чоловіку непросто. Знадобилося протезування. Арсен пережив також пластику вух. Все сталося через отосклероз, хворобу, що виникає раптово. Досі лікарі не знайшли логічного підґрунтя для її появи. Просто в середньому вусі починає рости кістка.

Втім, артист те, що з ним сталося не вважає великою трагедією. Тепер співак лише жартує, що у нього з 2000-х років з’явилися пластикові вуха.

Арсен Мірзоян
Арсен Мірзоян

Як вплинула пластика вух на роботу Арсена Мірзояна?

Знаменитий співак не опустив рук після того, як лікарі назвали діагноз. Хірурги допомогли повернутися до улюбленої справи. За запрошенням Олександра Положинського, артист разом зі своїм першим гуртом навіть був на у програмі “Молода кров”, але у 2011 році зірку чекав справжній фурор.

Арсен вирішив ризикнути, вийшов зі своєї зони комфорту та поїхав до столиці підкорювати “Голос країни”. Завдяки проєкту чоловік не тільки здобув прихильність публіки, а й зустрів своє кохання – Тоню Матвієнко.

Схожі статті