Дмитро Комаров чекає на поповнення? Красуня-дружина повідомила новину: “Подвійне щастя звалилося на голову”

Відомий український телеведучий Дмитро Комаров одружений "Міс Україна-2016" Олександрі Кучеренко, яка спантеличила мережу новиною.

Пару Дмитра Комарова та Олександри Кучеренко називають однією з найкрасивіших у вітчизняному шоу-бізнесі, і з цим важко сперечатися. Вони ніколи не висвітлювали подробиці особистого життя на загальний огляд, адже навіть про весілля повідомили вже після нього, а воно, до речі, було таємним. Втім, іноді у соцмережах закохані все ж публікують спільні фото, як і на цей раз.

Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров

Так, в Інстаграмі Олександри Кучеренко з’явився знімок з конкурсу краси “Міс Україна-2016”, на якому чарівна переможниця з короною на голову позує разом з телемандрівником Дмитром Комаровим. Ще тоді вони і не уявляли, що у майбутньому стануть одне для одного чоловіком та дружиною.

“У цей день рівно 5 років тому… Подвійне щастя звалилося на голову”, – підписала кадр Саша.

Допис спантеличив підписників Кучеренко, оскільки деякі з них вирішили, що таким чином зірка на щось натякає:

  • “А подвійне, це яке?”;
  • “Чи не на поповнення в родині очікувати?”;
  • “Гарна пара! Кохання і благополуччя!”;
  • “Вже тоді було все зрозуміло”;
  • “Непогано так Дмитро собі дружину відхватив!”, – пишуть коментатори.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Цікаво, що Комаров і Кучеренко були партнерами на паркеті “Танців з зірками”, і вже тоді вони зустрічалися, однак ретельно приховували свої стосунки від публіки. Освідчився ведучий програми “Світ навиворіт” під час польоту на вертольоті над столицею. Таємне весілля та вінчання відбулося у червні 2019 року подалі від настирливих папараці  в Єрусалимі.

Схожі статті