Олександр Еллерт знайшов, кого цілувати після розриву з Ксенією Мішиною: набагато молодша та любить сильніше

Переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт після розриву з Ксенією Мішиною не сумує, адже йому є з ким проводити час.

Майже через рік після старту зйомок “Холостячки”, тобто з моменту початку стосунків Еллерта і Мішиної, Ксенія повідомила про розставання. Ініціаторкою розриву була саме вона, однак причин свого рішення зірка розкривати не стала.

Григорій Решетнік, Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Григорій Решетнік, Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі проєкту

Від проблем в особистому житті екс-закохані відволікалися по-різному. Акторка поринула у зйомки та стала ведучою нового сезону “Україна має талант”. Гуморист продовжив активно вести власний мікроблог у соцмережах та почав ще частіше бачитися з близькими.

На цей раз в Інстаграмі Еллерта з’явилися кадри, на яких він цілує доволі молоду дівчину, але її ім’я знайоме багатьом – це не нова обраниця Олександра, а його 13-річна донька Еліна.

Олександр Еллерт разом з донькою Еліною
Олександр Еллерт разом з донькою Еліною

Батьком переможець “Холостячки” став у першому шлюбі ще задовго до популярності. Дівчинка залишилася жити з мамою, однак тато приймає активну участь у її житті та вихованні.

До речі, Ксенія Мішина також має дитину – 9 років тому вона народила сина Платона. З його батьком зірка не підтримує жодного зв’язку через його байдуже відношення до хлопчика. Більше того, в одному зі своїх інтерв’ю акторка розповіла, що позбавила колишнього батьківських прав.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина з сином Платоном

Ще до розставання Олександра і Ксенії Еля з Платоном добре ладнали. Вони усі вчотирьох навіть влаштовували сімейні подорожі. Втім, як вважають прихильники, герої реаліті знову зійшлися, оскільки їх разом бачили на весіллі друзів. При цьому офіційних коментарів щодо відносин пара давати не поспішає.

Схожі статті