Колишня дружина Дзідзьо після розлучення пустилася берега та пішла на реаліті-шоу: “Отримала задоволення”

Українська співачка Славія після розлучення з Дзідзьо на місці не стоїть. Зірка здивувала мережу своєю появою у реаліті-шоу.

20 років були разом DZIDZIO і Slavia. Як тільки Михайло Хома розсекретив особистість дружини Ярослави, прихильники охрестили їх зразковою парою, адже такі довготривалі стосунки нечасто зустрінеш у вітчизняному шоу-бізнесі.

Яким би ідеальним не здавався їхній шлюб з боку, навесні 2021-го він розпався, про що співаки повідомили особисто. Виявилося, проблеми між подружжям почалися ще давно, і якщо до пандемії вони відволікалися на роботі, то з настанням карантину ця можливість зникла.

Весілля Дзідзьо та Славії
Весілля Дзідзьо та Славії

Після розлучення Дзідзьо особливо не давав інтерв’ю, тоді як Славія приймала запрошення одне за одним. З її слів, чоловік у неї не вірив та відмовляв від кар’єри в шоу-бізнесі, постійно відкладав момент народження дітей, пояснюючи це своєю зайнятістю. Крім того, Ярославі було неприємно через чутки про роман між DZIDZIO і Олею Цибульською, який вони не спростовували, а навпаки підливали масла у вогонь.

Дзідзьо і Оля Цибульська
Дзідзьо і Оля Цибульська

Тим не менш, Slavia ні у чому не звинувачує колишнього та дякує йому за прожиті разом роки. Як підозрюють користувачі мережі, їй Михайло залишив куплену поряд з Києвом квартиру в елітному жилому комплексі, оскільки в Інстаграмі Славії з’являлися фото звідти.

На цей раз Ярослава привернула увагу новиною, якої від неї ніхто не чекав:

“Завтра [3 вересня] вийде в ефір популярне реаліті-шоу з моєю участю. Три героїні, три учасниці. Ми такі різні… І хоч це одні з найважчих (після Х-Фактору, де нас будили посеред ночі з камерою і світлом в очі) зйомок, як морально так і фізично – отримала задоволення”.

Цю публікацію зірка доповнила фото зі знімального майданчика. Коментатори одразу ж почали ділитися своїми припущеннями щодо шоу. Серед версій є такі – “Богиня шопінгу”, “Серця трьох” і “Звана вечеря”.

Схожі статті