Олеся Жураківська готується попрощатися зі статусом вічної холостячки: “Лечу на побачення”. Хто щасливчик?

Відома українська акторка театру і кіно Олеся Жураківська поділилася з підписниками в мережі подробицями особистого життя.

Олеся Жураківська незаміжня, дітей не має, однак зі статусом дружини вона знайома. Ще у студентські часи майбутньою зіркою зацікавився темпераментний московський бізнесмен з кавказьким корінням, який дуже красиво до неї залицявся. Починалося все наче у казці:

“Він людина забезпечена і якось запропонував, щоб мене з інституту та в інститут возив водій. Хочу? Звісно, хочу! Ми з дівчатами кожен день їздили в лімузині та сміялися. Водій, лімузин і ми! Представляєте, приїжджає лімузин з гуртожитку до інституту! Який ефект! Смішно до неможливості”, – розповідала Олеся в інтерв’ю Каравану историй.

Чоловік був дуже інтелігентний – навіть руки не тягнув та цілуватися не ліз. Саме це тоді було потрібне Жураківській, адже на той момент вона вже втомилася від агресивного приставання з боку протилежної статі.

Втім, обранець не міг змиритися з професією актриси:

“Коли я закінчувала інститут, він бачив, яким успіхом я користуюся як акторка, скільки пропозицій мені посипалося. Він хотів, щоб я була його дружиною, але в його голові це ніяк не сходилося з моєю професією. И наші стосунки розсипалися наче картковий будиночок”.

Олеся Жураківська
Олеся Жураківська

Розставання було важким, а прийти до тями Олесі допомогла робота і підтримка близьких – після розриву вона повернулася з Москви додому в Київ. Це сталося на початку нульових. Дітей пара не нажила.

З тих пір Жураківська знаходиться у статусі завидної холостячки, але у себе в Інстаграмі зірка опублікувала доволі інтригуючий допис. Вона зробила репост зі сторінки гумориста з Ліги Сміху Юрія Тація, який підготував букет квітів та написав, що летить на побачення з Олесею.

Скріншот з Інстаграму Олесі Жураківської
Скріншот з Інстаграму Олесі Жураківської

І що б це означало?

Схожі статті