Леся Нікітюк публічно взяла за руку чоловіка та показала обручки: особистість коханого зірки розсекречена?

Леся Нікітюк заінтригувала мережу фотографіями з невідомим чоловіком.

Особисте життя Лесі Нікітюк досі залишається актуальним питанням серед преси та шанувальників телеведучої. Незважаючи на свою відкритість перед аудиторією, вона впоралася з тим, щоб повністю виключити журналістів з романтичної сфери свого життя.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

І хоча декілька разів Леся проговорювалася щодо наявності в неї коханої людини, особистість жодного обранця не була розсекречена.

Леся Нікітюк показала коханого…

Так, нещодавно Леся Нікітюк опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька фотографій з коханим другом. Саме так вона представила його аудиторії. Більше того, вона зробила кадр на якому своєю рукою накриває його. Також на руках пари були помічені обручки на безіменних пальцях. Варто відмітити, що прикраси були виконані тварині мотиви.

Скріншоти сторінки Лесі Нікітюк

Чи намагаласялася вона таким чином привернути увагу, а може дійсно готується розкрити особистість свого коханого достовірно невідомо. Однак заінтригувати публіку їй таки вдалося.

Необхідно відзначити, що фотографії були зроблені  ввечері, і пара знаходилась у якомусь ресторані або ж барі. На привеликий жаль, особистість чоловіка встановити неможливо. Незважаючи на те, що Леся Нікітюк відмітила на фотографії свого компаньйона, на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram немає жодної інформації про нього, навіть імені та прізвища. Судячи з фотографій, які були опубліковані на його в його мікроблогу раніше, він має якесь відношення до шоу-бізнесу, адже має багато зіркових знайомств.

Схожі статті