Тераса, мармур та предмети мистецтва: Анастасія Приходько вперше показала, як облаштувала заміський маєток

Настя Приходько нещодавно дала інтерв'ю та показала, де живе разом зі своїми трьома дітьми. Розкішний палац відбудувала артистка.

Анастасія Приходько – щаслива мама, яка має справжнє царство для виховання діток. Артистка живе у заміському будинку під Києвом. Знаменитість не хизується маєтком, але під час інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” приховати багате убранство свого палацу було неможливо.

Варто відзначити, що на стінах у зірки є живопис.

Маєток Приходько

Кухня у знаменитості виконана у білому кольорі. Одразу кидається ввічі недешевий кухонний гарнітур та помпезні крісла для трапези. Холодильник теж непростий – велика двокамерна машина, де зберігаються всі смаколики для родини.

Маєток Приходько

Настя розповідає, що для кожної трапези у неї є свій сервіз і взагалі вона полюбляє, коли вдома подача їжі виглядає так, наче у ресторані. До цього привчає і своїх малюків. Навіть хліба не можна просто покласти на стіл – потрібно обов’язково взяти з набору спеціальну тарілочку.

Окремої уваги заслуговує дитяча кімната доньки Нани. Виконана у стилі Диснеївської принцеси: все у рожевих кольорах, а меблі оббиті оксамитом. Над великим ліжком – ніжний купол.

Маєток Приходько

У сина Гордія кімната – не гірша. Якщо у його сестри все, як у принцеси, то у нього стиль автомобільного гонщика. Навіть ліжко зроблено у стилі спортивної автівки. Новонароджений братик поки не потребує окремого приміщення та повністю перебуває під крилом мами.

Маєток Приходько

Ну, і родзинкою маєтку є тераса, де Настя встановила гойдалку. Зараз подвір’я є дуже доречним, адже молода мама має часто гуляти на свіжому повітрі з маленьким сином.

Схожі статті