Оля Полякова розповіла про свій дім у Москві, який довелося продати: зробила недешевий подарунок чоловіку

Оля Полякова виявляється є щасливо володаркою нерухомості не тільки під Києвом, а й закордоном. Дізнайтеся про головний секрет зірки.

Оля Полякова. Ця яскрава співачка не раз попадала під шквал критики. Спершу за те, що носила кокошники, які сумлінно зняла після 2014 року, потім нарвалася на негатив через свої пісні. На інтерв’ю у Маші Єфросиніної виявилося, що у співачки був навіть будинок у Москві.

Оля Полякова на інтерв’ю

Під час розмови артистка розповіла про те, який романтичний вчинок зробила для свого чоловіка. Виявилося, що на День народження обранця вона повезла його до Ватикану. Там Вадиму влаштувала зірка романтичну вечерю. У святковий вечір також була присутньою і їх донька Марія.

Раптом під час святкування почалися салюти. Виявилося, що Ватикан також має урочисту подію. Тоді відзначали День міста. Колосальне дійство розгорнулося перед родиною Полякових.

Оля Полякова
Оля Полякова

Співачка вирішила пожартувати та сказала своєму коханому, що це вона влаштувала феєрверки. Для цього довелося витратити купу грошей і так, як в неї їх не було довелося продати їх будинок у Москві. Розчарувалася тільки донька Маша, яка, ще бувши маленькою, розплакалася та сказала, що вона збиралася там жити.

Звісно, це був жарт і жодної нерухомості співачка не продавала у Росії.

Цікаво, що знаменитість стала однією з тих зірок, які після 2014 року не стали їздити з концертами до сусідньої країни.

Ані Лорак, Світлана Лобода вирішили ризикнути та отримали зірвані концерти у крупних містах України. Полякова ж навпаки – дала великий тур невеликими населеними пунктами у нас, де рідко бувають масштабні заходи.

Схожі статті