Зірка “ТСН” Наталя Островська встала між Нелею Шовкопляс та Єгором Гордєєвим: надії фанатів знищила новенька

Нова зіркаНаталія Островська у гостях Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс прийшла у студію до Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс та дала інтерв'ю.

Не так давно на українському телебаченні з’явилося нова знаменитість — ведуча програми новин “ТСН” Наталія Островська. Молода жінка поступово вливається у життя вітчизняних селебритіз та відкривається глядачу. Тому немає нічого дивного у тому, що вона стає гостею популярних телепередач.

Наталія Островська у гостях Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс

Так, на особистій сторінці Наталі Островської в соціальній мережі Інстаграм з’явилася нова фотографія, на якій прекрасна тележурналістка встала між Єгором Гордєєвим і Нелею Шовкопляс. Усі троє виглядають неймовірно, і здається, що ранній підйом ніяк не вплинув на їхні настрій, який заряджу є усіх глядачів прямо з екранів.

Зірка стала гостею ранкової телепередачі для того, щоб поближче познайомитися з аудиторією, з якою їй доведеться працювати багато років. Варто відмітити, що вона отримала дуже теплий прийом, але іншого від неї Нелі та Єгора чекати і не доводилося.

Для ефіру нова телеведуча убрала рожевий костюм відтінку маршмелоу. Неможливо не відзначити, що Наталія має бездоганний смак в одязі і не зраджує діловому, але при цьому ніжному стилю. Волосся зірки було зібрано позаду, а макіяж як завжди був стриманим і дуже підходящим для ранкової розмови.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс

Складається враження, що поза камерами усі три тележурналісти добре знайомі між собою. Однак, це може бути доволі обманним враженням, адже професійні навички усіх учасників ефіру можуть створювати таку ілюзію.

Нагадуємо, що деякі фанати ведучих ранкової передачі воліли б побачити Єгора та Нелю, у якості пари.

Схожі статті