Відомі жінки, які не вийшли заміж вдруге після втрати обранця: Тіна Кароль, Софія Ротару та інші зірки

Якщо ви досі не вірите у те, що кохання може бути вічним - подивіться на сильних духом знаменитостей, які лишилися вірними лише одному обранцю.

Хтось виходить заміж по 5 разів, а дехто вірить у силу свого кохання та не хоче зраджувати половинці навіть якщо її немає на цьому світі.

Софія Ротару

Її союз з Анатолієм Євдокименком обговорював весь СРСР. Українській Примадонні, яку часто порівнювали з Аллою Борисівною, пророкували також кілька шлюбів. Втім, знаменитість довела, що її обранця ніхто не зможе замінити. Навіть продовжувати виступати без нього не хотіла більше.

Могила покійного чоловіка Софії Ротару Анатолія Євдокименко.

Тетяна Конюхова

Всесоюзна улюблениця, зірка фільму “Різні долі”, Тетяна Конюхова вийшла заміж за радянського спортсмена-чемпіона Володимира Кузнєцова. У 56 років чоловік покине цей світ через рак. Акторка до останнього буде жити з пам’яттю про нього.

Тетяна Конюхова

Тіна Кароль

Всім добре відома історія молодої співачки, яка втратила чоловіка. Навіть попри залицяння Дана Балана, артистка не наважилася знову стати заміжньою. Зірка носить з собою обручку Євгена Огіра та щороку зізнається йому у коханні на роковини.

Тіна Кароль і Євген Огір

Лідія Каменських

Співачка та зіркова мама лишалася сама без чоловіка. Дуже гірко переживала вона разом з Настею втрату. Лідія вирішила стати одиначкою. За словами її доньки, кохання у батьків було дуже щирим та непідробним. Вони були дійсно двома половинками.

Настя Каменських з мамою Лідою
Настя Каменських з мамою Лідою

Лариса Голубкіна

Зірку відкрив режисер Ельдар Рязанов. “Гусарську баладу”, де головну роль грала Лариса, знають і люблять досі. Голубкіна також прославилася тим, що все життя присвятила лише одному обранцю – Андрію Миронову. Навіть всі чутки про його походеньки не зруйнували кохання.

Андрій Миронов та Лариса Голубкіна

 

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.