Колишня дружина Олександра Пономарьова Мозгова відповіла на його привітання: зізналася у коханні чоловіку

Олена Мозгова зробила публічне зізнання у коханні.

Не так давно Олександр Пономарьов привітав колишнього тестя з днем його народження. Не дивлячись на те, що покійний не надто полюбив свого зятя і навіть допомагав своїй доньці Олені відсудити у співака майно, артист публічно виразив свою повагу до Миколи Мозгового. Ця ситуація стає ще цікавішою через те, що буквально нещодавно Олена та Олександр пережили публічний конфлікт.

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов

Зізнання у коханні

Зазвичай Олена Мозгова робить публічні повідомлення до інших особистостей з якоїсь нагоди. Але на цей раз вона вирішила зробити раптово зі знання у коханні. Публікація, яку вона зробила на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook була адресована її коханому чоловіку Девіду Аскерольду.

Скріншот сторінки Олени Мозгової

Варто відмітити, що такі тексти не властиві серйозній продюсерці.

Нагадуємо, що конфлікт між Оленою Мозговою та Олександром Пономарьова стався через його відверте інтерв’ю. Артист вирішив викласти журналістам усе як на духу та заявив, що розлучення з продюсеркою сталося через її невірність. У відповідь на заяву колишнього чоловіка Олена написала пост у Facebook. Мозгова звернулася до Пономарьова з проханням більше ніколи її не згадувати. Мовляв, у нього було достатньо жінок, яких можна обговорити у розмовах з журналістами.

Ситуація склалася доволі дивна, адже усе своє життя Олена Мозгова звинувачувала Олександра Пономарьова у тому, що їхній шлюб зруйнувався. Продюсерка зізнавалася, що закохалася в іншого чоловіка, але фізичної зради ніколи не було. Коли вона зрозуміла, що має почуття до іншого, то зібрала валізи, розповіла усе Пономарьову та покинула його, забравши доньку Євгенією.

Схожі статті