“В хостелі ми на один місяць”: вагітна дружина переможця “Голосу” Романа Сасанчина шукає, де буде жити

Вагітна дружина Романа Сасачина живе у хостелі і шукає житло.

Роман Сасанчин не так давно став чоловіком 23-річної дівчини Анни. А нещодавно з’ясувалося, що дівчина вагітна. На превеликий жаль, після участі хлопця у вокальному шоу, його справи не покращилися, а значно погіршилися.

Живуть у хостелі

Переможець Голосу отримав у якості призу квартиру у Києві. Але житло знаходиться у новобудові, і абсолютно не готове для в’їзду нових жильців. Приізення потребує капітального ремонту, і не дивлячись на спроби хлопця заробити, коштів все одно не вистачає на це.

Нещодавно вагітна дружина Анна Романа розплвіла, що зараз вони живуть у хостелі.

Скріншот особистої сторінки Анни

Дівчина розповіла, що з дитиною вони у хостелі жити не будуть. Там вони пробудуть лише місяць. А зараз вона активно шукає квартиру у рідному містечку, а від Києва пара поки що змушена відмовитися. Зважаючи на складне фінансове становище пари, це на даний момент найкраще рішення.

“Я вже відповідала на це питання. В хостелі ми лише на один місяць, тому що ми чекаємо на квартиру. Коли вона звільниться. Ніхто в хостел не буде вести дитину. І взагалі, що у вас за такі думки?”

На превеликий жаль, Роман Сасанчин та його обраниця Анна досі не розсекретили стать дитини. Однак, дівчина обіцяє одразу ж розповісти усе, що пов’язано з малюком та навіть показати його обличчя після народження у прямому ефірі. Вочевидь, зараз вона намагається заробити за допомогою введення мікроблогу. Адже інших варіантів заробітку в неї немає.

Поки що вона розповідає своїм підписникам про те, як дитинка штовхаються і як проходить її останній триместр.

Схожі статті