Вже одружений Олександр Еллерт забув Ксенію Мішину і відгуляв гучне весілля: зірка показав наречену

Олександр Еллерт опублікував світлину з весілля, яка може заплутати.

Декілька місяців тому стало відомо про те, що Олександр Еллерт та Ксенія Мішина розійшлися. Пара не дала пояснення стосовно свого рішення, але реакція у кожного була різна. Акторка віднеслась драматично, а гуморист як завжди підключив жарти. Після нетривалого розриву з’явилася інформація про те, що пара дійшла згоди. Олександр привітав кохану з річницею, а на відпочинку вони нібито були разом.

Олександр Еллерт відгуляв весілля

Відомо, що у гуморист активно заробляє за допомогою введення весіль. Він доволі часто ділиться світлинами з торжеств на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так сталося і в цей раз.

Скріншоти сторінки Олександра Еллерта

Гуморист зізнався, що до цього свята вони готувалися 3 місяці. А на фотографії з нареченою, яка готується кидати букет, на підписників чекало неочікувано зізнання: виявляється, на весіллі вже всі були одружені. Невже це означає, що Олександр перебуває у шлюбі?

На превеликий жаль, Ксенія Мішина та Олександр Еллерт не дають коментарів щодо можливо примирення. Як завжди усе найцікавіше приберегли для авторитетних видань або телебачення. І хоча користувачів мережі впевнені, що пара давно разом, квапитися з висновками не варто, адже екс-учасники романтичного реаліті-шоу дуже талановиті, і не з чуток знають, що таке піар.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Варто відмітити, що зіркова пара не одноразово говорила про те, що вони збирається одружитися. Але з усіх обіцянок було виконано лише парне татуювання, яке вони зробили на ногах за тиждень до розставання.

Схожі статті