Софія Ротару вдалася до пластики: відомий хірург розповів усю правду про красу та молодість співачки

Відомий хірург викрив пластику Софії Михайлівни Ротару.

Народній артистці України вже виповнилося 74. Зірка виглядає набагато молодше за свої роки. Сама Софія Михайлівна таємниць омолодження не видає. Але в її оточенні повідомиляють, що своїм традиціям Ротару не змінює: щороку вона проходить курси по очищенню і оздоровленню організму в елітній італійській клініці. Часто компанію співачці складає невістка. Зірка дотримується правил харчування, рекомендованих дієтологами, ендокринологами. В інтерв’ю журналістам Ротару розповіла про свої правила ЗСЖ. Співачка мало їсть, знає все про правильне харчування і застосовує ці знання, займається на тренажерах.

Таки пластика

Зберігати ідеальні контури обличчя допомагає генетика і правильний спосіб життя. Але чудес не буває: природні процеси старіння неможливо зупинити.

Софія Ротару
Софія Ротару

Багатьом колегам Софії Ротару не щастило з лікарями, тому результати невдалої пластики у них дуже помітні. А вдалою вважається та операція, сліди якої можуть помітити тільки професіонали.

На свіжих фотографіях Софії Михайлівни помітні мімічні зморшки, міжбрівна складка – артистка не зловживає уколами краси. При цьому у неї ідеальні контури обличчя і шиї. І сталося це перетворення більше року тому.

Софія Михайлівна Ротару на “Новій хвилі”

Пластичний хірург Микола Григоряк, вивчивши фото зірки за різні роки, зробив висновки:

“Софія Ротару свіжо виглядала і в 30, і в 40 років. Набагато краще за багатьох ровесниць. Але гени не в силах зупинити вплив часу. Можна припустити, що зірка робила блефаропластику (прибрала невеликі грижі під очима) і підтяжку обличчя. Багато хто думає, що на підтяжку потрібно йти, коли результати старіння на обличчі вже не приховати – є птоз, коли відвисають брилі і шия. Але це помилкова думка – підтяжка обличчя повинна запобігти цьому. Це можливо, коли операція зроблена завчасно. Так і вчинила Софія Ротару. Таких відмінних результатів можна досягти, зробивши підтяжку ще до того, як на обличчі почали проявлятися активні ознаки старіння”

Підтяжки вистачає приблизно на 15 років, після чого потрібно повторювати операцію. А в проміжках артистка доглядає за обличчям і шиєю за допомогою сучасних досягнень косметології.

Схожі статті