Світлана Лобода сплавила дочку на бабусю та відправила її у школу Лізи і Гаррі Галкіних: дороге задоволення

Відома українська співачка Світлана Лобода виховує двох доньок, але старшою тепер займатиметься бабуся – матір зірки.

Вперше мамою Світлана Лобода стала у громадянському шлюбі з хореографом Андрієм Царем – у пари народилася дівчинка, яку вони назвали Євангеліною. У цьому році дитина пішла у 5 клас Першої московської гімназії. Там же навчаються двійнята Алли Пугачової та Максима Галкіна Ліза і Гаррі. Навчання у цьому закладі дуже недешеве – 1,6 мільйонів рублів на рік (близько 600 тисяч гривень). Очевидно, виконавиця вирішила не економити на освіті спадкоємиці:

“Я прилетіла на один день, щоб відвести доньку в п’ятий клас. Ми живемо за кордоном. Євочка буде ходити сюди. Максим сказав, що школа дуже хороша. Єва житиме з бабусею, а я буду прилітати відвідувати їх”, – розповіла Світлана у новому випуску програми “Ти не повіриш!”.

Світлана Лобода зі старшою дочкою Євангеліною
Світлана Лобода зі старшою дочкою Євангеліною

Дійсно, Примадонна і Галкін у захваті від гімназії, адже їхні діти з задоволенням ходять на уроки, про що гуморист регулярно розповідає прихильникам у соцмережах.

Гаррі та Ліза Галкіни
Гаррі та Ліза Галкіни

У Євангеліни є молодша сестра Тільда. Подейкують, її батьком є соліст німецького рок-гурту “Rammstein” Тілль Ліндеманн, оскільки вони разом засвітилися на музичному фестивалі “Жара” в Баку. Саме після цього в ЗМІ і поширилися чутки про близькі стосунки музикантів.

Світлана Лобода з обома доньками – Тільдою і Євою
Світлана Лобода з обома доньками – Тільдою і Євою

Також Світлана Лобода не приховує, що не відмовилася б ще раз стати матір’ю. Вона мріє про сина, бо вдома одні жінки – бабусі, няні, тітки. За словами співачки, настав час розбавити це “бабине царство”. Такої ж думки і чоловік зірки, особистість якого вона приховує від публіки.

Схожі статті