Ольга Навроцька напружилася: партнеркою соліста ТНМК Фагота на “Танцях з зірками” стала його колишня

Соліст гурту ТНМК Олег Михайлюта, більш відомий за сценічним псевдонімом Фагот, став одним з учасників нового сезону "Танців з зірками".

Несподівано для армії своїх фанатів Фагот прийняв виклик щодо участі в танцювальному шоу, де партнеркою по паркету стала його колишня дівчина – Катерина Тришина. 12 років тому вони разом вже танцювали у проєкті “Танцюю для тебе”, тоді між ними і зав’язалися романтичні стосунки.

Катерина Тришина і Фагот на паркеті Танців з зірками
Катерина Тришина і Фагот на паркеті Танців з зірками

Співак зізнався, що в глибині душі зрадів партнерці, бо їх багато чого поєднує. Як Олег сказав у першому відео щоденнику:

“Конект, він нікуди не дівається. Він був і він є”.

Олег Михайлюта
Олег Михайлюта

А ось заява Катерини має схвилювати обраницю Фагота Ольгу Навроцьку:

“Мені здається, що ми дуже симпатичні разом. А там подивимося, як воно складеться”.

Катерина Тришина
Катерина Тришина

Вже більше 10 років Михайлюта перебуває у стосунках з відомою дизайнеркою, але одружуватися пара не поспішає. Так само, як і заводити спільних дітей. Ольга не горить бажанням народжувати. По-перше, через немолодий вік, а по-друге, вона чайлдфрі. Фагот же встиг стати батьком сина Микити. Хлопчику вже 11.

Олег Михайлюта з сином
Олег Михайлюта з сином

З матір’ю спадкоємця Олег розійшовся ще до його появи на світ. Причому від неї Михайлюта пішов якраз до Навроцької. Вагітність музиканта не спинила, оскільки він дуже сильно закохався в Ольгу. Дизайнерка не приховує, що їй тоді було складно, але коханий повів себе як справжній чоловік.

Ольга Навроцька
Ольга Навроцька

Не дивлячись на цей непростий любовний трикутник, Фагот не покинув колишню саму з немовлям. Він допомагає їй фінансово, приймає участь у вихованні Микити,  а також регулярно проводить з ним час.

Схожі статті