(Відео) Аліна Гросу вдруге вийшла заміж? Похресниця Ірини Білик вперше дала інтерв’ю з Романом Полянським

Аліна Гросу вдруге зустріла кохання. Співачка вперше на камеру поговорила з обранцем про стосунки та показала кадри з весілля.

Похресниця Ірини Білик наробила галасу свого часу. Спершу її розкішне весілля в Італії збентежило фанатів, а згодом з обранцем жінка вирішила розлучитися. Але і це стало не менш гучною подією у житті Аліни Гросу. Тепер прихильники приготувалися і чекають нових подробиць її роману з паном Полянським.

В інтерв’ю програмі “ЖВЛ” артистка розповіла про свої стосунки та плани на подружнє життя.

Виявляється зірка вже рік має відносини з актором Романом Полянським. Він переїхав заради коханої в Україну. Артистка познайомилася з обранцем на зйомках кліпу. Та виявляється, тінь таки пала на стосунки пари. Аліну тривалий час підозрювали у тому, що вона розбила шлюб чоловіка. Річ у тім, що Роман був одружений з акторкою Дарією Жулай. У екс-подружжя народилася донька Марфа.

Втім, на інтерв’ю актор запевнив, що Гросу тут ні до чого. Аліна не мала впливу на його рішення розійтися з дружиною. Співачка спокійно це підтвердила. Дитину коханого сприймає дуже добре. Дівчинці 10 років і зірка вважає її дуже талановитою.

Чи одружився Полянський з Гросу?

Заради програми співачка поділилася світлинами зі свого грандіозного весілля. Втім, не з Романом.

Весілля Гросу

Хоча Полянський щиро заявляє про те, що він закоханий в обраницю, одружуватися не поспішає. Не хоче заміж і Аліна, адже пам’ятає свій досвід з екс-чоловіком. Також і її новий обранець не готовий попри все своє кохання запропонувати руку і серце дівчині. Тим не менш, пара проживає разом.

Схожі статті