Чоловіки, які існують лише на словах: кого приховують Надія Матвєєва, Неля Шовкопляс, Слава Фролова та інші

Публічні жінки - особи з родзинкою. Чому більшість зірок не хоче розкривати всіх карт особистого життя? Дізнайтеся, хто досі не показав свою другу половинку.

Вони артистичні, вродливі та успішні. Якщо за знаменитим чоловіком стоїть сильна жінка, то хто підтримує зіркових берегинь? Редакція “Сенсація” спробувала з’ясувати, чому Аніта Луценко, Неля Шовкопляс, Надія Матвєєва, Слава Фролова, Таїсія Сватко не показують своїх обранців.

Аніта Луценко

Відома фітнес-тренерка, яка допомогла десяткам українців скинути вагу не бажає ділитися особистим життям. За словами спортсменки чоловік у неї – особа не публічна, тому розповідати всі подробиці про спільне життя не бажає. Та, щоб прихильники не сумнівалися у правдивості її шлюбу – знімає коханого зі спини.

Неля Шовкопляс

Артистична пишна красуня Неля Шовкопляс не збиралася розповідати про обранця. Ділилася у мережі з прихильниками лише світлинами діток. Чи то чутки про романи з колегами, чи то надмірна увага фанатів змусили таки зізнатися – глибоко та щасливо заміжня.

Надія Матвєєва

Два шлюби за плечима у легендарної ведучої, є дорослий син. Втім, прихильникам ніяк не віриться, що зірка – самотня. Навіщо тоді Надія приміряла нещодавно весільну сукню?

Слава Фролова

У колеги Надії Матвєєвої по телеканалу “СТБ” теж все дуже і дуже заплутано в особистому житті. Колись зірка зізнавалася, що розлучена, але згодом у 2011 році у неї з’явилася донька Серафима.

Слава Фролова
Слава Фролова

Таїсія Сватко

Таюне. Бек-вокалістка Олега Винника ніяк не зізнається, в яких же вона стосунках з Головним вовком країни. Одні прихильники кажуть, що вона – таки його дружина, інші розводять руками, мов особиста справа пари. Що ж, чекаємо офіційної інформації.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Схожі статті