(Відео) Максим Галкін не стерпів та видав великий секрет Христини Орбакайте: “Вагітна”

Мережа вибухає від чуток про те, що Христина Орбакайте може скоро знову стати матір'ю, про що стало відомо від Максима Галкіна.

Чоловік Алли Пугачової Максим Галкін регулярно ділиться у соцмережах сімейними фото та відео. На цей раз від виклав в Інстаграм ролик, у якому показав, як вони усією родиною провели останні теплі дні на рибалці:

“Поки я знімав новий сезон “Краще за всіх!”, Міша з Христиною і Клавою покликали Аллу з Гаріком і Лізою на рибалку. Всі були в захваті. Щоправда, Ліза одразу виловила устрицю, а Гаріку довго нічого не попадалося. Як було далі – у цьому відео”, – написав гуморист у дописі.

Коментатори, звісно, засипали чарівних двійнят Пугачової та Галкіна компліментами, але більшу увагу привернула до себе Орбакайте. Співачку майже не видно на кадрах, однак прискіпливі користувачі мережі помітили зміни у її фігурі. Ще нещодавно зірка ділилася фотографіями з відпочинку у Греції, де у відкритому купальнику вона демонструвала струнку талію, а вже на відео з рибалки помітний невеличкий животик.

У Христини Орбакайте помітили вагітний животик. Скріншот з відео Максим Галкіна про сімейну рибалку
У Христини Орбакайте помітили вагітний животик. Скріншот з відео Максим Галкіна про сімейну рибалку

Одразу ж поширилися чутки про вагітність 50-річної Христини Орбакайте, хоча ніяких офіційних підтверджень цього немає. До того ж артистка поки ніяк не відреагувала на підозри. Цілком ймовірно, що у кадрі вона з’явилася після щільного обіду, а Галкін випадково зняв її у не найвдалішому ракурсі.

Взагалі Примадонні Христина подарувала трьох онуків – Микиту, Дені і Клаву, та якби Пугачова свого часу не втрутилася, Орбакайте могла б залишитися без молодшого сина. Детальніше про це дивіться на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті