Дружину Володимира Остапчука прооперували: Христина поділилася деталями одразу після наркозу

Дружина Володимира Остапчука повідомила у соцмережах, що перенесла першу в житті операцію. На зв'язок з шанувальниками вона вийшла одразу після наркозу.

З нотаріусом Христиною Горняк телеведучий Володимир Остапчук одружився у жовтні 2020-го трохи більше, ніж через рік після їхнього знайомства.

Володимир Остапчук і Христина Горняк
Володимир Остапчук і Христина Горняк

Стосунки пари викликали купу обговорень через те, що почалися вони ще до розлучення шоумена з першою дружиною Оленою Войченко. Тепер колишні виборюють одне в одного право виховувати двох спільних дітей, але і це ще не всі проблеми в житті Остапчука. адже його нову кохану Христину прооперували. Про це жінка повідомила особисто на сторінці в Інстаграм.

Спочатку дружина Володимира опублікувала кадри, записані ще до операції, а потім вже після:

“Друзі, всім привіт. Це відео було записано до операції. Я не забобонна абсолютно, але я розуміла, що якщо зараз виставлю його, то у мене просто вибухне дірект. І коли все пройшло, зараз я відходжу, ну ще така злегка “п’яна”, хочу сказати кожному дякую велике, все пройшло чудово. Загалом, потроху буду приходити до тями і скоро до вас повернуся”.

Христині Остапчук зробили операцію
Христині Остапчук зробили операцію

Христина акцентувала увагу на тому, що операція була плановою і першою у її житті, однак діагноз, який потребував хірургічного втручання, вона не розсекретила.

Також Остапчук розповіла, через що переймалася найбільше:

“Немає нічого важливішого за здоров’я. На цей раз я хвилювалася за наркоз. Тим більше, як почула, що з “трубкою в горлі”. А потім зрозуміла, що він навпаки безпечний та довірилася повністю! І ось лежу відходжу від усього, чекаю, коли впаде тиск і поїду додому”.

Скріншот з Інстаграму Христини Остапчук (Горняк)
Скріншот з Інстаграму Христини Остапчук (Горняк)

Схожі статті