Оля Полякова привселюдно заявила, що у них з Олегом Винником буде дитина: “Робили це шість годин поспіль”

Відома українська співачка Оля Полякова зробила сенсаційне зізнання щодо своїх стосунків з колегою по шоу "Маска" Олегом Винником.

Суперблондинка вітчизняної естради славиться своєю любов’ю до епатажу та ніколи не соромиться висловлювати все, що думає з того чи іншого приводу. У цьому році Полякова вже встигла публічно образити колегу по сцені Тіну Кароль, приєднатися до звинувачень Костянтина Меладзе у домаганнях, а також жорстко відповісти на спроби Валерія Меладзе захистити брата. Втім, схоже, що на переліченому Ольга зупинятися не збирається.

Оля Полякова
Оля Полякова

На цей раз виконавиця розповіла про особливі стосунки, які склалися між нею та головним вовком країни Олегом Винником на знімальному майданчику музикально-костюмованого проєкту “Маска”. І це враховуючи її заміжній статус:

“Тепер у нас велика любов з Олегом Винником, тому що ми разом робимо дитину. Вчора ми з ним це робили шість годин поспіль. Я пішла додому трохи весела і в три години ранку. Так що думайте, чим ми займалися разом. Сьогодні його зустріла – був трохи виснажений”, – зі сміхом сказала Оля жунралістам телеканалу “Україна“.

Детективи шоу Маска – Андрій Данилко, Оля Полякова, Дзідзьо, Настя Каменських та Олег Винник
Детективи шоу Маска – Андрій Данилко, Оля Полякова, Дзідзьо, Настя Каменських та Олег Винник

Що саме має на увазі зірка – залишається інтригою, адже ніяких подробиць вона розкривати не стала. Без перебільшень, Полякова точно знає, як привернути до себе інтерес аудиторії. До того ж не лише своєї, а ще й мільйонної армії вовчиць Винника, які звикли вважати його таємним коханням бек-вокалістку Таюне, і аж ніяк не Олю.

Більше цікавого про особисте життя виконавця хіта “Ніно”, яке він тримає у суворому секреті, дивіться в наступному відео:

Схожі статті