Як виглядає перша дружина Мохаммада Захура? Суперниця Камалії, яка змогла подарувати мільярдеру сина

Як насправді виглядає перша дружина Мохаммада Захура? Усі деталі в статті.

Чоловіку відомої української співачки Камалії Мохаммаду Захуру вже 66 років. За своє довге та насичене життя він встиг багато побачити і набратися великого досвіду. Зараз він не тільки успішний бізнесмен, але й люблячий чоловік та батько. Металургійний король знайшов своє щастя поряд з українською артисткою, але до зустрічі з нею він намагався побудувати міцну родину з іншою жінкою.

Камалія і Мохаммад Захур
Камалія і Мохаммад Захур

Перша жінка Мохаммада Захура

Так, коли пакистанській мільярдер був молодим чоловіком, його батьки знайшли йому підходящу, за їхньою думкою, партію. Майбутній багатій одружився на уродженці Пакистану. Молода мусульманка народила йому первістка Армана, а згодом на світ з’явилася і чарівна дівчинка Таня.

Так сталося, що шлюб не був щасливим, адже Мохаммад не самостійно обирав наречену. Як то говорять, серцю не накажеш.

Можлива перша дружина Захура стоїть посередині, між мільярдером і його сином Арманом

Він потайки від батьків розлучився з жінкою, коли діти досягли певного віку і знайшов своє кохання прямо на свій день народження, коли запросив на свято українську співачку. Через те, що у колишнього подружжя є двоє спільних дітей, вони, вочевидь, бачаться.

Однак, Камалія ніколи не розповідає в інтерв’ю про першу дружину чоловіка. Якщо вона не одноразово розповідала, що знайшла з Арманом і Танею спільну мову, то стосовно своєї конкурентки вона не сказала ані слова.

Мохаммад також з часом намагається все менше і менше згадувати свій перший шлюб, концентруючи увагу преси на Камалії та доньках.

Схожі статті