Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе вже не такі щасливі разом: співачка покинула чоловіка одного в Москві

Віра Брежнєва у своїх соціальних мережах поділилася фотографіями з відпустки. Однак фанати співачки помітили, що на відпочинок вона поїхала без чоловіка.

Екс-учасниця гурту “ВІА Гра” Віра Брежнєва активно веде соціальні мережі та ділиться з фанатами буквально усім, що її цікавить та оточує. На сторінках артистки можна знайти і фото з родиною, і поради з догляду за собою, і, звісно, професійні фотографії.

На днях співачка поділися фото та відео з Італії. Як виявилося, Віра вирушила до Риму усього на один день, щоб привітати свого друга з днем народження. Прихильники артистки відразу відмітили, що до Італії Брежнєва полетіла без чоловіка Валерія Меладзе.

Загадковим італійським другом зірки виявився український дизайнер Руслан Багінський. Саме він створює улюблені концертні наряди для виступів, а також відеокліпів Віри. Окрім роботи, дизайнера і співачку об’єднують теплі стосунки ще з часів ВІА Гри.

Фото з Instagram Віри Брежнєвої
Фото з Instagram Віри Брежнєвої

Як розповіла артистка, зараз в Римі досить жарко, хоча туристів залишилося вже мало, тому гуляти по місту досить комфортно та приємно. Також вона додала, що по всій Італії все ще дотримуються жорстких правил карантину: вхід у будь-яке приміщення суворо в медичній масці, навіть у готелі. Зняти її можна лише у власному номері.

Чому артистка полетіла у міні-мандрівку без чоловіка, продюсера Костянтина Меладзе, вона не розповіла. Однак, у своїх інтерв’ю Віра часто розповідала про те, що в них теплі стосунки, в яких обоє стовідсотково довірять один одному, тому приводів для ревнощів у них небагато.

“Я провела в Римі 21 чарівну годину і поїхала далі”, — розповіла артистка. Однак куди саме вона мандрує залишилося загадкою для фанатів.

Схожі статті