“У мене виростають крила”: Євгенія Власова поклала око на колишнього Санти Дімопулос і вже з ним обіймається

Українська співачка Євгенія Власова нарешті повертається із забуття, разом з чим, схоже, влаштовує особисте життя.

Популярність до Євгенії Власової прийшла в кінці дев’яностих. Ще десятиріччя потому виконавиця дарувала шанувальникам нові хіти з чудовим вокалом, однак в один момент вона різко зникла зі сцени. Причин цьому декілька.

На зорі співочої кар’єри Євгенія почала зустрічатися з відомим музичним продюсером Дмитром Костюком. Згодом вони одружилися і стали батьками доньки Ніни, але легкими і щасливими ці стосунки не назвеш. Вже через рік після народження дитини зірки розійшлися зі скандалом – чоловік був готовий позбавити Власову разом зі спадкоємицею житла, тож вона виживала як могла.

Євгенія Власова з донькою Ніною
Євгенія Власова з донькою Ніною

Наступним ударом для Євгенії став важкий діагноз, який вона розкривати не стала. Довгий час ходили чутки, нібито співачка пішла зі сцени через онкологію, адже відомо, що вона перенесла серйозну операцію та пройшла курс хіміотерапії. Як виявилося, на цьому наполягли лікарі, проте раку у Власової ніколи не було.

Лише навесні 2019 року зірка потроху почала повертатися в шоу-бізнес та випустила нову пісню, а тепер вона є однією з учасників нового сезону “Танців з зірками”. З партнером по паркету Євгенії неабияк пощастило – це хореограф Макс Леонов, колишній партнер Санти Дімопулос.

Макс Леонов і Санта Дімопулос
Макс Леонов і Санта Дімопулос

Схоже, Власова на сьомому небі від щастя, коли знаходиться поруч з ним, про що свідчить її новий допис в Інстаграмі:

“Я сама собі заздрю, дивлячись на мого партнера по “Танцях з зірками”. Трохи розповім вам про нього. Він дуже чуйна людина і чоловік, який тонко відчуває, уважний. Відкритий, веселий (його почуття гумору – це окрема тема для нового поста). На кожному кроці він мене підтримує так, що у мене виростають крила. Я потрапила до царства танцю і мене там зустрів король! Дякую всесвіту за все. Дівчата, він скажено гарний, правда?”, – написала артистка.

У коментарях відзначився сам Леонов, який обмінявся з Євгенією сердечками, а інші підписники помітили, що вони дуже гарно виглядають разом.

Коментарі Макса та Євгенії
Коментарі Макса та Євгенії

Схожі статті