Як зараз виглядають актори серіалу “Дві долі”: багатьох вже не впізнати (ФОТО)

Серіал "Дві долі" став справжнім хітом на початку нульових. Пропонуємо порівняти акторів картини тоді і зараз, через майже 20 років після прем'єри.

Катерина Семенова

Катерина Семенова: тоді й зараз
Катерина Семенова: тоді й зараз

Катерина Семенова зіграла роль Віри Розанової. Серіал “Дві долі” був для молодої актриси яскравим продовженням кар’єри, так як вперше перед камерою артистка з’явилася ще наприкінці 80-х років. Особисте життя Катерини було досить бурхливим — у першому шлюбі вона народила доньку, а пізніше позашлюбного сина від Антона Табакова. У 2008 році акторка вийшла заміж вдруге, однак і ця історія кохання закінчилася розлученням.

Анжеліка Вольська

Анжеліка Вольська: тоді й зараз
Анжеліка Вольська: тоді й зараз

Цього року Анжеліка Вольська, яка втілила на екрані роль Лідії, відсвяткувала свій 51 день народження. Робота “Дві долі” стала для акторки вершиною кар’єри. Після прем’єри серіалу Анжеліка так і не отримала головних ролей, проте часто грала у різних серіалах та кінофільмах другорядних персонажів. А ось особисте життя артистки склалося краще — вона заміжня за актором Дмитром Ячевським.

Ольга Понизова

Ольга Понизова
Ольга Понизова: тоді й зараз

Долю актриси Ольги Понизової не можна назвати простою та яскравою. Наприкінці 90-х та на початку нульових вона була справжньою зіркою телеекранів. Окрім серіалу “Дві долі”, вона знялася у “Бандитському Петербурзі” та “Залі очікування”. Проте свою кар’єру Ольга вирішила сконцентрувати на театрі, а не кіно, тому вже з 2007 року вона практично не з’являлася в кінороботах. У 1995 році Понизова народила єдиного сина, який у 2015-му загинув у ДТП.

Марина Куликова

Марина Куликова: тоді й зараз
Марина Куликова: тоді й зараз

Для Марини Куликової “Дві долі” стали яскравим поворотом у кар’єрі. На знімальному майданчику, окрім того, вона зустріла свого майбутнього чоловіка Дениса Матросова, з яким розлучилася у 2015 році.

Схожі статті