Кумі Дзідзьо Олі Цибульській довелося ночувати на столичному вокзалі: “З діркою в кишені”

Відома українська співачка Оля Цибульська поділилася з шанувальниками несподіваною історією про те, як і чому їй довелося ночувати на вокзалі.

Зараз Цибульська не потребує представлення, однак підкорювати вітчизняний шоу-бізнес вона почала нікому невідомою та бідною студенткою. З новим навчальним роком виконавиця поринула у спогади власної юності, коли вона приїхала підкорювати столицю.

Так, в Інстаграмі Олі Цибульської з’явився цікавий допис з архівним фото, на якому вона позує з хімзавивкою та яскравим макіяжем:

“Впізнали? Київ у вересні пахне особливо. Надіями і відчаєм одночасно. Згадую чітко себе з подушкою, зв’язаною у простирадло, і на вокзалі. Приїхала підкорювати столицю. З діркою в кишені, але мріями за пазухою. Далекі родичі, що пообіцяли приютити на перший час, двері не відчинили. Аромат бомжів, гроші, сховані в нижню білизну і півночі в обіймах таксофону я не забуду ніколи”, – пише Ольга.

Ольга Цибульська
Ольга Цибульська

Вчилася вона у Київській академії естрадного та циркового мистецтв, а на свою першу стипендію майбутня зірка могла купити не так вже й багато – томатний сік, пачку крабових паличок та проїзний на метро. На парфуми “щоб почуватись артисткою” не вистачало, тому Цибульська працювала ночами у ресторані співачкою за 200 гривень та ще по 50 отримувала за допомогу у прибиранні.

Одного разу Оля у числі кращих студентів потрапила до масовки програми “Шанс”, де вона вперше побачила Кузьму, Наталю Могилевську, Віталія Козловського. Героїня статті дивилася на них та задавалася питанням – що такого можуть ці люди, чого не вміє вона? Цибульська впевнена, що коли серце переповнене шаленим бажанням, а розум не затьмарюють короткі перемоги, ти здатний на все. Якнайкраще це доводить її власний приклад історії успіху.

Серед коментаторів, до речі, засвітився вже згаданий вище Віталій Козловський, який осипав Цибульську компліментами.

Коментарі Віталія Козловського
Коментарі Віталія Козловського

Схожі статті