Син Потапа не запросив зіркову мачуху на день народження: тато повернувся в сім’ю, а Каменських поїхала геть

Чому Настя Каменських не була присутня на святі Андрія Потапенко? Усі деталі в статті.

Потап та Ірина Горова 6 вересня, відсвяткували 13-й день народження свого спільного сина Андрія. Після розлучення зірковій парі вдалося зберегти дружні відносини, щоб виховувати дитину в правильній атмосфері.

День народження Андрія

На особистих сторінках в соціальній мережі Інстаграм екс-подружжя показали, як пройшло свято. Разом зібралася вся родина: Потап, Ірина Горова і їх батьки (бабусі і дідуся іменинника), дочка продюсера від попередніх стосунків і друзі Андрія. Тільки Настя Каменських не прийшла на свято.

Свято пройшло в одному зі столичних закладів. Після торжественного обіду іменинник отримав подарунки: друзі йому вручили шкарпетки зі смішним малюнком, а також Андрію подарували дитячий пістолет ZM 26, що стріляє пластмасовими кульками. Коли діти побігли на балкон, випробувати іграшку, зірковий татко попередив, що по живим істотам стріляти не можна.

Після цього діти вирушили стрибати на батуті, постріляти в пейнтбол, а наостанок перекусили святковим тортом.

Скріншоти сторінки Потапа

При цьому Потап поквапився пояснити, що його зіркова дружина Настя Каменських відсутня через концерт, який вона начебто повинна дати за кордоном. Та гарантій щодо того, що це пояснення пара не підготувала спеціально зазделегідь немає. Адже тмждень тому Настя проігнорувала повернення хлопчика до школи, куди Олексій пішов з колишньою дружиною, поки співачка ніжилася у басейні.

Нагадуємо, що Потап і Настя Каменських одружилися у 2019 році у київському лісі. Згодом стало відомо, що справжнє весілля зіркової пари відбулося набагато раніше в Лас-Вегасі. Подружжя навідріз заперечує версію стосовно подружньої зради Потапенко у шлюбі з Горовою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.