Ірина Білик зізналася, як їй вдалося пережити розлучення з чоловіком: боляче, але правильно

Співачка Ірина Білик поділилася переживаннями після розлучення та розповіла, як їй вдалося пройти через усі негаразди.

Навесні цього року українська співачка Ірина Білик оголосила про розлучення зі своїм чоловіком та батьком молодшого сина Асланом Ахмадовим — відомим російським продюсером і художником. Причиною для розлучення сама артистка назвала довгу відсутність чоловіка поруч.

Як відомо, Ірина разом із сином Табрізом живе та працює в Києві, Аслан часто їздив до Москви, оскільки там сконцентрована основна частина його роботи. Після того, як чоловік цілий рік не приїздив до сім’ї Білик і вирішила подати на розлучення.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом
Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом

Аслан був першим офіційним чоловіком співачки. До того вона перебувала в стосунках із продюсером Юрієм Нікітіним, моделлю Андрієм Оверчуком, шоуменом Дмитром Коляденком і хореографом Дмитром Дікусаром. З останнім Білик познайомилася під час участі в шоу “Танці з зірками”.

За словами Ірини, їй вдалося зберегти теплі й дружні стосунки з екс-чоловіком, хоча вона сама була ініціаторкою розлучення. Аслан місяць тому приїздив до Києва, щоб оформити розрив стосунків офіційно. Але екс-подружжя встигло й попрацювати разом — Ахмадов зняв у Києві для колишньої новий кліп на пісню, яку Білик записала з молодим виконавцем. З ким саме — поки що залишається таємницею.

Співачка додала, що вона вже давно перестала рахувати кількість своїх розлучень та чоловіків. За її словами, вона вміє розставатися вчасно, поки ще можливо зберегти дружбу між нею та колишнім обранцем.

Схожі статті