Нова зірка “ТСН” Наталія Островська натякнула на нечесний відбір ведучих у новини: “Заради досвіду готова…”

Наталія Островська розповіла, як потрапила до новин. Всі деталі в статті.

Не так давно на українському телебаченні з’явилася нова зірка. Наталія Островська отримала підвищення та стала ведучою програми новин “ТСН” на телеканалі “1+1”. Молоду журналістку охоче прийняли і в колективі, і серед глядачів. Наталії вдалося заволодіти увагою аудиторії та підкорити її серце. Саме тому користувачам мережі стало цікаво, як саме вона потрапила до авторитетної програми.

Наталія Островська
Наталія Островська

Наталія Островська і її шлях до мрії

Юна знаменитість неодноразово обіцяла розповісти підписникам, як саме виглядав її шлях до мрії. І нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram коротку розповідь про те, як потрапила до “ТСН”. Виявляється, коли вона влаштувалася, їй було лише 17 років. Вона відправилася зі своєю подругою Сонею на ярмарку вакансій і коли зустрілася з продюсером попросила в нього роботу, будь-яку. Дівчина з схитрувала, і заявила, що готова робити що завгодно, аби стати частиною цього місця.

Чоловіку такий підхід сподобався, і він запропонував їй посаду шифрувальниці. Наталія не мала гадки, що ж це таке, але погодилася. Зараз вона ні про що не шкодує і згадує про це з посмішкою на обличчі.

Нагадуємо, що не так давно дівчина зізналася, що декілька років перебуває у шлюбі. Свого чоловіка Наталія Островська показати поки що не наважилася, але все ще попереду… У нової зірки немає дітей, а посада у програмі новин поки що доволі хитка. Дівчина веде нічні новини.

Наталія швидко набирає популярність у соціальних мережах та активно налагоджують зв’язок з глядачем, що дуже мудро, з огляду на сучасні тенденції.

Схожі статті