Дружини, коханки та подруги Олега Винника: з ким головний вовк країни робить дітей, а кого з жінок приховує

Олега Винника не дарма називають головним вовком країни. Від нього шаленіють безліч жінок, хоча своє особисте життя він ретельно приховує.

Олег Винник мимоволі заробив собі репутацію Казанови. Його романтичні пісні зводять з розуму фанаток, не кажучи вже про ефектну зовнішність блакитноокого блондина. Втім, сам співак у відповідь на подібні чутки лише сміється, адже у нього самого був болючий досвід нерозділеного кохання. Це єдина дівчина, про яку знаменитість розповідав публічно. Заради неї він навіть зробив татуювання:

“Це була моя перша любов, вона і не знає про це до сих пір. А потім я зрозумів, що вона мене не любить, не розуміє взагалі, що я її люблю – і тоді я випалив цю татуху. І все. Я зав’язав із цим”.

Залишаючись джентльменом, Олег все ж не видав особистість тієї дівчини. А от його таємною дружиною вважають бек-вокалістку Таюне. Подейкують, вони одружилися ще студентами і з того часу не розставалися, проте ймовірне подружжя ніяк не коментує цю інформацію.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Свого часу Виннику також приписували романи з доволі відомими особами українського шоу-бізнесу. Колись у програмі “Світське життя” артист публічно зізнався Каті Осадчій у любові, після чого заспівав їй пісню.

На проєкті “Х-Фактор” Олег кокетував з колегою Настею Каменських – камери неодноразово ловили їх під час поцілунків. Тепер зірки сидять поруч одне з одним у костюмованому шоу “Маска”, але навряд чи вони знову будуть цілуватися, адже Настя вже заміжня за Потапом.

Настя Каменських і Олег Винник
Настя Каменських і Олег Винник

Не можна не згадати партнерку головного вовка країни по “Танцях з зірками” Олену Шоптенко. Їхні милі бесіди під час репетицій та пристрасні хореографічні номера зробили свою справу – Олену одразу ж записали у коханки співака.

Олена Шоптенко та Олег Винник
Олена Шоптенко та Олег Винник

А нещодавно епатажна Оля Полякова публічно заявила, що у них з Олегом тепер любов і вони роблять дитину. Ще більше несподіванок з особистого життя Винника, який не перестає інтригувати всіх мовчанням, дізнавайтеся з наступного відео:

Схожі статті