Чому Наталія Мосейчук досі приховує батька свого первістка? Звичайний працьовитий чоловік з провінції

Наталія Мосейчук має таємниче минуле, яке не хочу розповідати жодній людині. У чому ж справа?

Наталія Мосейчук — успішна українська тележурналістка, мама двох синів, любляча дружина і професіонал свого діла. Вона серйозно піклується про свою репутацію, тримає дистанцію за своїми колегами, і тим більш з глядачами. Про особисте життя зірка розповідає, але тільки те, що не зможе порушити гарної картинки щасливого сімейства.

Перший чоловік Наталі Мосейчук

Коли телеведуча проживала у місті Житомирі і працювала там, вона перебувала у шлюбі з чоловіком, від якого народила старшого сина Антіна. Стосунки зародилися за студентських часів.

Наталія Мосейчук з старшим сином
Наталія Мосейчук з старшим сином

З першим чоловіком вони разом і переїжджали до Києва в пошуках кращого життя. Однак ні імені, ні особистості цього чоловіка Наталя не розкриває. Вона категорично відсікає будь-які питання про перший шлюб.

Але точно відомо, ще й те, що саме від першого чоловіка в 1998-му році вона народила первістка. Очевидно, що вже в цей час перший шлюб Наталії розпався. Тому як телеведуча розповідає, що через потребу в роботі, змушена була віддати 10-місячного Антіна на виховання батькам, поки сама не змогла встати на ноги в професійно-фінансовому плані. Хлопчик жив у Житомирі до 2-х років.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук

За роки праці у “ТСН” вона жодного разу не згадувала ім’я першого чоловіка у інтерв’ю і не має наміру відкривати особистіть екс-коханого і надалі. Мовляв, він не має ніякого відношення до її публічності, і вона не буде порушувати його спокій.

Можна сказати, що Наталія є найтаємничішою телеведучою, яка суворо охороняє свої секрети та минуле.

Схожі статті