Марічка Падалко зізналася у бажанні піти з 1+1 після 20 років роботи на каналі: молоду заміну вже знайшли

Відома українська телеведуча Марічка Падалко вперше за майже 20 років роботи на 1+1 заявила про бажання піти з каналу.

Мільйони українців звикли бачити Марічку в ефірах “плюсів”, адже вона є невід’ємною частиною інформаційної програми ТСН. Незважаючи на те, що за освітою Падалко філолог, її журналістському професіоналізму можна тільки позаздрити, адже навіть у курйозних ситуаціях, до яких не можна бути готовим, вона поводиться настільки стримано, наче все йде за планом.

Чого тільки вартий випадок, коли в прямому ефірі “ТСН. Ранок” у журналістки випав передній зуб. Марічка у цей момент, здається, взагалі не розгубилася та продовжила читати новини. Крім того, колись Падалко саме під час ефіру вперше побачила кадри затримання свого чоловіка Єгора Соболєва на протесті, а кілька років тому прямо під час випуску її ногу несподівано почала облизувати собака, яка забігла зі студії “Сніданку з 1+1”.

У Марічки Падалко в прямому ефірі випав зуб
У Марічки Падалко в прямому ефірі ТСН випав зуб

У будь-якій ситуації телеведуча зберігає спокій, тож каналу несказанно пощастило мати в колективі такого професіонала. Втім, це може змінитися.

Так, у себе в Інстаграмі Марічка Падалко влаштувала сесію відповідей на питання підписників, один з яких поцікавився у зірки, чи не було у неї бажання піти з 1+1. Відповіла вона чесно без лукавства:

“Було, на поки неіснуючий канал CNN Ukraine. Серед вітчизняних каналів – краще “плюсів” немає”.

Марічка Падалко відповідає на питання підписників
Марічка Падалко відповідає на питання підписників

До речі, нещодавно колектив ТСН поповнився новою молодою ведучою – Наталією Островською, тож на той випадок, якщо Марічка чи хтось інший полишить студію, заміна вже знайдена.

Схожі статті