Мама передпенсійного віку: Могилевська завагітніла у 41. Чи вдалося зірці виносити дитину та хто батько?

Зірки часто присвячують ціле життя кар'єрі, але досягши всього шкодують, що не мали одного: люблячих синів та доньок.

Все більше жінок народжують після 30 років. В Європі зрілі вагітні – вже давно не екзотика. Емансиповані представниці прекрасної статі все активніше працюють над своєю кар’єрою на рівні з чоловіками. Усвідомлене материнство стало актуальним для передових країн, а люди позбавилися стереотипу про те, що зріла жінка – старородка.

Вже давно мережею ширяться чутки про те, що Наталія Могилевська вагітна. Зірці 46 років, але мамою вона не була ніколи. У її житті був досвід виховання дітей, коли вона була у шлюбі з бізнесменом Єгором Долініним. Втім, у цьому матеріалі ми розповімо співачку Могилевську, а про акторку і тезку зірки – Марину Могилевську. Її ви можете пам’ятати з серіалу “Кухня”.

Марина зіграла роль власниці закладу “Аркабалено”.

Марина Могилевська

У 41 рік акторка відважилася та народила донечку. Тривалий час вагітність приховувалася. Варто зазначити, що матір’ю знаменитість завжди хотіла бути, але доля не давала їй шансу. Зірка не любить також розповсюджуватися про своє особисте життя. Відомо, що тривалий час вона жила у цивільному шлюбі, але свого обранця тримає у секреті, як і батька дитини.

Донька Марини

Дівчинка народилася абсолютно здоровою. Маленька активна та допитлива. Мама обожнює свою крихітку та насолоджується часом батьківства по повній. Донечці показує світ: ще карапузом вона багато подорожувала з Мариною. Також все найкраще дістається їй: одяг, іграшки, адже зіркова родителька не шкодує нічого заради маленької принцеси.

Схожі статті