Подружжя Дзідзьо та Славії чекає на поповнення? Зірці вже не приховати живіт: засипали побажаннями про діток

Дзідзьо та Славія публічно заявили, що розлучаються. Втім, прихильники роздивилися, як змінилася фігура артистки. Дізнайтеся подробиці.

Неоднозначні натяки на возз’єднання та мовчання Дзідзьо стосовно свого розлучення наштовхує на думку про те, що родина Михайла Хоми не розпалася. Щось дивне коїться у стосунках артистів.

Дзідзьо та його колишня дружина Славія
Дзідзьо та його колишня дружина Славія

Цікаво, що після походів на інтерв’ю та розповідей про те, що шлюб зруйнувався, кар’єра Славії стрімко пішла у гору. Знаменитість почали запрошувати на концерти та свята. Її ж чоловік Михайло Хома також не стоїть осторонь. “Гуцулку Ксеню” у виконанні артиста до Дня Незалежності пам’ятатиме країна ще рік.

Чому прихильники запідозрили, що Славія та Михайло разом?

Сьогодні мати повністю закрите приватне життя вельми важко: соціальні мережі видають з головою хто де відпочиває, з ким гуляє та кого возить на курорти. Навіть прості коментарі дають підставу для диванних детективів розгадувати інколи нереальні історії стосовно життя знаменитостей.

Так сталося і з Дзідзьо. Чоловік опублікував світлину з новобудови, де придбав квартиру. Першою вирішила прокоментувати фото його дружина Ярослава. Та ще й який коментар лишила артистка! Вона із захопленням раптово почала дякувати обранцю за те, що її мрія здійснилася.

Михайло Хома

Згодом пообіцяла пояснити свій жест. Та прихильники на новій світлині роздивилися, що у знаменитості проклюнувся акуратний животик. У коментарях написали:

Славії та Дзідзьо бажають здорових діточок
Славії та Дзідзьо бажають здорових діточок

Сама ж співачка вирішила не давати ні стверджувальної, ні негативної відповіді стосовно своєї вагітності чи возз’єднання з обранцем не дала.

Схожі статті