Єдиний син Софії Ротару поскаржився на проблеми зі здоров’ям: все сталося, поки зіркова матір гастролювала

Для Софії Ротару її син Руслан - це справжня надія та опора. Саме він витягнув знамениту маму з депресії, але сам зараз не довольний своїм здоров'ям.

Для Софії Ротару дізнатися про те, що її коханий Анатолій Євдокименко ніколи вже не побачить цей світ означало кінець всьому. Їхній тандем вважали зразковим. Хоча співачці не раз закидали те, що вона, як Алла Борисівна може лише сказати і всі чоловіки упадуть до її ніг, наша Примадонна доводила зворотнє.

Зірку не цікавив ніхто, крім її половинки. Коли коханий покинув цей світ, Софія навіть виступати не хотіла… Якби з ями смути не витягнув її син. Він буквально спонукав матір до творчості, допомагав працювати над новим альбомом, бо знав, що без прихильників та сцени вона зовсім угасне.

Софія Ротару і Руслан Євдокименко
Софія Ротару і Руслан Євдокименко

Софія Михайлівна вдячна дитині за це по сей день.

Зараз Анатолій Євдокименко вже на порозі великої зрілості. Йому 51 рік. Він виростив двох дітей: молодшій дочці 20, а старшому синові – 26. З дружиною живе весь цей час у шлюбі. Вона у нього єдина та кохана. Проте, не так давно син легенди поскаржився на своє здоров’я.

Софія Ротару, Світлана Євдокименко та Софія Євдокименко
Софія Ротару, Світлана Євдокименко та Софія Євдокименко

У мережі чоловік опублікував фото, де показав, що без тонометру вже не обходиться. Тиск просто колосальний показав апарат: 193/111. Ці показники не є добрими, особливо у віці після 50. Великий розрив між “верхнім” та “нижнім” тиском свідчить про те, що є серцева недостатність.

Скріншот з інстаграму Руслана

“Коли ти на гастролях”, – пише стурбований Анатолій, маючи на увазі рідну матір.

Сподіваємося, такими світлинами більше Євдокименко-молодший не буде нервувати своїх прихильників та прихильників матері.

 

Схожі статті