Влад Яма більше не суддя у “Танцях з зірками”? Хореограф знявся в першому ефірі і надовго покинув Київ

Влад Яма поділився з фанатами знімками з раптового відпочинку.

Наразі Влад Яма є одним з найвостребуваніших шоуменів України. Чоловік задіяний у телепроєктах і у якості хореографа, і в якості журналіста. Останнього зірка не міг добитися дуже довго, але 2021 рік став дуже щасливим та його амбіцій.

Морська подорож

Буквально нещодавно знаменитість знімався для першого ефіру п’ятого сезону “Танців з зірками”, і вже покинув межі столиці, де проживає разом з коханою дружиною і сином.

Так, Влад Яма вирішив влаштувати морську подорож разом з усією своєю великою родиною. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Також у сім’ї з’явився бусік, про який хореограф мріяв з дитинства.

Танцюрист знаходиться на відпочинку тривалий час, але скільки збирається ще подорожувати достовірно невідомо. Зважаючи на принципову відповідальність Влада Яма, не може бути ніяких сумнівів, що на зйомки другого ефіру він з’явиться вчасно і добре підготовленим.

Нагадуємо, що не так давно пара зізналася, що переживала серйозні кризи у стосунках. Ліліана навіть покидала чоловіка на деякий час, що значно покращує їхні стосунки в результаті та змінило ставлення хореографа до благовірної. Зараз зіркове подружжя виховує єдиного сина Леона і вже мріє про поповнення у родині. Влад та Ліліана дуже хочуть доньку.

Сподіватимемося, що кар’єра Влада буде повзти лише увверх, а зірковий паркет ніколи втомлюватиме зірку, який почав свій шлях до популярності саме з нього, станцювавши у парі з Наталею Могилевською.

Схожі статті