Повністю перекроїла обличчя: як змінилася після пластики Мер’єм Узерлі, яка зіграла роль Хюррем Султан

Зірка турецького серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі захопила глядачів не лише своєю грою, а ще і природною вродою, однак пластика все зіпсувала.

Мер’єм Узерлі родом з Німеччини, але має турецьке коріння, тож вона чудово підійшла на роль Хюррем Султан у “Величному столітті”. Свою Роксолану акторка втілила неймовірно – сильна і непокірна героїня так полюбилася глядачам, що її виконавиця стала еталоном жіночої краси.

Зірку звикли бачити саме такою – рудоволосою, з виразними очима і аристократичною блідістю обличчя, однак вже після зйомок Мер’єм поступово почала змінювати імідж. Експериментувати вона почала з кольору волосся та стала білявкою. Коли світлий відтінок набрид Узерлі, вона перефарбувалася в шатенку, а потім справа дійшла до довжини і артистка обрізала коси.

Зміни іміджу Мер'єм Узерлі
Зміни іміджу Мер’єм Узерлі

На радість шанувальникам Хюррем все ж таки повернулася до рудого кольору, однак це ще не все, що вона зробила з собою.

Мер'єм Узерлі зараз
Мер’єм Узерлі знову руда

Подейкують, що знаменитість збільшила губи ботоксом. На це натякають фотопорівняння зірки тоді та зараз. Не треба навіть придивлятися, щоб помітити, що під час зйомок серіалу губи були не такими пухкими, як після. Також є зміни у підборідді Мер’єм – зараз воно більш гостре, ніж раніше.

Хюррем Султан тоді та зараз
Обличчя Хюррем Султан тоді та зараз

Сама Узерлі заперечує чутки у пластиці та заявляє, що підтримує натуральність. Мовляв, до пластичних хірургів та ін’єкційних косметологів варто звертатися лише якщо на це є вагомі причини. Тим не менш, не всі фанати в це вірять та продовжують у коментарях під фотографіями Роксолани сперечатися з приводу того, чи робила вона щось зі своїм обличчям.

Схожі статті