Купальник аж світиться: 74-річна Софія Ротару приголомшила публіку пляжним фото, на яке й дивитися ніяково

Легенда радянської та української естради Софія Ротару, схоже, взагалі не старіє, адже у свої 74 роки виглядає вона приголомшливо.

Софія Ротару дивую публіку не лише своїм вокалом, який заворожує кожного. Ще співачка завжди відрізнялася від інших колег по сцені неймовірною вродою і молодістю. Вона вже не перше десятиріччя виглядає набагато молодше реального віку, що раз по раз підтверджує новими фото.

На цей раз увагу численних шанувальників привернули кадри з відпочинку зірки на морському курорті. Софія Михайлівна позувала у білій літній сорочці та довгій синій спідниці, яка нагадує парео. З-під сорочки просвічується яскравий рожевий купальник. Волосся артистки розвивається на вітру, а очі вона сховала за темними сонцезахисними окулярами.

Софія Ротару на пляжі
Софія Ротару на пляжі

Ротару виглядає у кадрі дуже ефектно між двома пальмами. Важко повірити, що цій жінці насправді вже йде восьмий десяток – час над нею непідвладний. Фотографія була зроблена під час відпочинку знаменитості на Мальдівах.

До речі, виконавиця хіта “Червона рута” знаходиться у чудових стосунках зі своєю невісткою Світланою. Жінки часто проводять час разом, тож їхні спільні фото теж є в мережі. Навіть поруч з дружиною сина Руслана, яка молодша за співачку щонайменше на 30 років, Софія Михайлівна виглядає її ровесницею.

Софія Ротару разом з невісткою Світланою
Софія Ротару разом з невісткою Світланою

Секретів омолодженні Ротару не видає, однак у її оточенні кажуть, що зірка раз на рік проходить курси по очищенню і оздоровленню організму в елітній італійській клініці. Часто компанію їй складає якраз таки невістка.

Втім, пластичні хірурги впевнені, що лише генетика не здатна зберігати ідеальні контури обличчя у такому віці. Подейкують, справа у круговій підтяжці та уколах краси, котрими Софія не зловживає.

Схожі статті