Вагітна дружина Олега Винника ховається від камер через великий живіт: “У Олежки народиться малюк”

Таємна дружина Олега Винника знову засвітила свій животик.

Олег Винник і Таюне ховаються від публіки, не розповідаючи про свої стосунки. Тим часом всі фанати впевнені, що Таїсія Сватко – таємна дружина успішного українського виконавця. Бек-вокалістка артиста не є активною користувачкою соцмереж і вкрай рідко робить публікації в особистому акаунті в Інстаграм, що змушує хвилюватися шанувальників, які останнім часом втратили жінку з полю зору.

Таїсія Сватко
Таїсія Сватко

Таісія Сватко вагітна

31 липня відомий співак відсвяткував свій день народження. Йому виповнилося 48 років. Виконавця привітали не тільки його численні шанувальники, а й кохана дружина, і за сумісництвом його бек-вокалістка Таїсія Сватко. Вона завантажила серію раніше неопублікованих спільних фотографій з музикантом. Але нових світлин з чоловіком аудиторія так і не дочекалася.

А от на фан-акаунті бек-вокалістки з’явилася нова фотографія, яка схоже говорить про цікаве положення артистки. Зіркова білявка постала перед шанувальниками у светрі, який не зміг приховати великий живіт Таїсії.

Варто відмітити, що підписники одразу ж вказали на можливо причину зникнення Квітки Таюне зі сцени. Мовляв, в Олега Винника скоро з’явиться дитина.

Скріншот коментарів під публікацією фан-акаунту

Нагадуємо, що плітки про близькі стосунки пари з’явилася майже одразу, як Олег став українським виконавцем. Про подружнє життя говорять і односельчани зірок, і інсайдери, які мають тісний зв’язок шоу-бізнесом.

Поговорюють, що у них навіть є дорослий син, який проживає у Німеччині. Хлопця звуть Юліан. Олег Винник досі приховує особисте життя, але вже не заперечує близькість з бек-вокалісткою.

Схожі статті