Вісім років коми: як сьогодні виглядає єдина донька Юлії Висоцкої і Андрія Кончаловського (ФОТО)

Юлія Висоцька і Андрій Кончаловський востаннє говорили зі своєю дочкою Машею 8 років тому, а все через те, що саме стільки вона вже знаходиться у комі.

Сімейний відпочинок Висоцької і Кончаловського у Франції у 2013 році в один момент перетворився для пари у трагедію – авто, в якому вони їхали разом з дітьми втрапив у ДТП. Для самих Юлії і Андрія Сергійовича все обійшлося, як і для сина Петра, але донька Маша не пристебнулася ременем безпеки, що ледь не позбавило її життя.

Коли 13-річна дівчинка опинилася в руках лікарів, її ввели у штучну кому. Ця міра була екстреною і необхідною, однак з тих самих пір дитина так і не приходила до тями.

Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька з дітьми
Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька з дітьми

Зіркові батьки не втрачають надії та називають головною метою свого життя – вилікувати дочку. Заради цього вони продовжують працювати, відвідувати світські заходи і вести соціальні мережі, проте, тема Маші в інтерв’ю для них майже закрита. Висоцька лише дала зрозуміти, що її рана не закрилася і не закриється ніколи, не дивлячись на те, що оточуючі звикли бачити Юлію з щасливою усмішкою на обличчі.

Звісно, нових фото Марії у вільному доступі немає, тож шанувальники порівнюють дитячі знімки дівчинки та її мами-акторки, зазначаючи, що вони дуже схожі між собою.

Юлія Висоцька та її дочка Маша у дитинстві
Юлія Висоцька та її дочка Маша у дитинстві

Ось і коли Висоцька поділилася фотграфією зі своєї юності, на котрій їй 23-24 роки, а її спадкоємиці скоро виповниться 22, коментатори припустили, що саме так сьогодні могла б виглядати Маша.

Юлія Висоцька у молодості
Юлія Висоцька у молодості

А якщо хочете дізнатися, як аварія вплинула на подружні стосунки Юлії і Андрія Кончаловського, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.